Talkshow 4 Future of work

Na de keynote van Martijn Aslander over digitale fitheid, wordt het thema verder verkend aan de talkshowtafel met Mary-Jo Diepeveen en Martijn Aslander.

BIO Martijn Aslander

Martijn Aslander ‘kijkt’ naar de de wereld door een sociale en economische lens. Met hartstocht en humor brengt hij de complexe impact van technologie op de samenleving voor zijn publiek in kaart. Hij beschrijft daarbij o.a. de huidige en toekomstige implicaties van deze ontwikkelingen voor de genetwerkte informatiemaatschappij. Martijn is een hands-on inspirator die op toegankelijk wijze verklaart wat er gaande is in deze wereld en wat andere visionaire auteurs, wetenschappers en denkers hierover te zeggen hebben. Martijn voegt dit samen tot een begrijpelijk beeld van wat er speelt en wat het betekent voor organisaties, bedrijfsmodellen, markten en innovatie.

Zijn boeken Easycratie en Nooit Af gelden als een standaardwerk voor menig bestuurder. Als StandUp Filosoof onderzoekt en verwoordt hij elke dag opnieuw mogelijkheden om problemen te tackelen en kansen te verzilveren. Met zijn nieuwste thema, Digitale Fitheid pioniert hij wederom in de voorhoede van de toekomst van werk.

Bio Mary-Jo Diepeveen

Mary-Jo Diepeveen is Content Developer bij Microsoft. Ze ontwerpt en ontwikkelt educatieve workshops en online leerplannen over artificial intelligence en data sci-ence, met een focus op hoe deze toepassingen met clouddiensten opgezet kunnen worden.

Direct aanmelden voor de sessie