Talkshow 2 Cyber Resilience

Na de keynote van Mikko Hypponen praat Jim Stolze verder over Cyber Resilience met Mikko Hypponen, Danny Mekic en Sanne Maasakkers.

Over Mikko

Mikko Hypponen is een wereldwijde autoriteit op het gebied van computerbeveiliging en privacykwesties. Hij heeft 20 jaar ervaring met spreken in het openbaar, privé sessies en keynotes. Hij wordt algemeen beschouwd als een van de beste cybersecurity-sprekers ter wereld.

Over Danny

Serie-ondernemer Danny Mekić (1987) is expert op het gebied van digitale transformatie, ondernemerschap, nieuwe business modellen, technologie en innovatie. Op vijftienjarige leeftijd richtte hij zijn eerste bedrijf op en werd al snel uitgeroepen tot meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland. Met zijn diepgaande kennis van technologie, management en het recht is Danny de afgelopen twee decennia uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke adviseurs van diverse overheden en 40 van de 100 grootste organisaties in Nederland en daarbuiten.

Als ondernemer, investeerder en opiniemaker, maar ook als boardroomadviseur daagt Danny talloze grote multinationals, overheden, MKB en non-profitorganisaties uit om toekomstbestendig te zijn. Daarnaast geeft Danny regelmatig gastcolleges, publiceert hij in kranten (o.a. The Economist, The Financial Times) en verschijnt hij als deskundige in de media.

Over Sanne

Sanne Maasakkers works as a security expert in the Red Team and Research & Intel Fusion Team at Fox-IT in Delft. In her daily working life, she focuses on Red Teaming, pentesting, social engineering and advising customers about current threats. In addition to her work, she contributes to a “more secure society” by providing awareness training, guest lectures and hack demos in both professional and educational environments.

 

Direct aanmelden voor deze sessie