Danny Mekić

Keynote: digital transformation & innovation

Locatie: TBX Mainstage
Datum & tijd: Donderdag 3 november
10:30 – 11:15 uur Keynote 1: Danny Mekic (Digital Transformation & Innovation)
11:20 – 12:00 uur Talkshow Digital Transformation & innovation o.l.v. Jim Stolze

” Niet iedereen laat zich testen op Corona, maar wel iedereen gaat naar de WC. Dat is de reden waarom rioolwateronderzoek in korte tijd populair is geworden”. 

Het is een voorbeeld en symbool hoe een steeds groter deel van ons leven, wie we zijn en wat we doen, onzichtbaar door sensoren wordt geregistreerd. Dit is slechts het begin van hoe ons leven door sensoren zal worden geregistreerd.

De COVID-19 pandemie heeft de wereld opgeschud en de uitrol van veel digitale transformaties in stroomversnelling gebracht. Video conferencing was vroeger alleen voor de belangrijkste directeuren en tegenwoordig gaan alle kantoormedewerkers Zoomend door het leven. Tijdens lockdowns konden we niet anders dan online shoppen en dat zorgde voor de snelste eCommerce groei die we ooit gezien hebben. Nu de coronapandemie door suddert, veel medewerkers niet meer fulltime op kantoor willen werken en consumenten het gemak van online shoppen definitief hebben omarmd, betekent dit dat de wereld blijvend is veranderd.

En ook de technologische wervelwind staat niet stil. Technologie wordt in meer facetten van ons leven gebruikt dan ooit te voren en stelt mensen en organisaties in staat om meer, in minder tijd, krachtiger en goedkoper te doen.

Hoe ga je daar als organisatie mee om? En is de wereld die ontstaan is nog wel veilig te houden? In zijn openingskeynote deelt Danny Mekić zijn visie op de afgelopen 1,5 jaar en laat hij zien wat we de rest van dit decennium kunnen verwachten. Bestaat privacy straks nog wel? En hoe innoveer je als organisatie succesvol en op een winstgevende manier?

Over Danny

Serie-ondernemer Danny Mekić (1987) is expert op het gebied van digitale transformatie, ondernemerschap, nieuwe business modellen, technologie en innovatie. Op vijftienjarige leeftijd richtte hij zijn eerste bedrijf op en werd al snel uitgeroepen tot meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland. Met zijn diepgaande kennis van technologie, management en het recht is Danny de afgelopen twee decennia uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke adviseurs van diverse overheden en 40 van de 100 grootste organisaties in Nederland en daarbuiten en wordt hij niet voor niets door Follow The Money (FTM) op de 6e plaats vermeldt in de Cybersecurity Top 50: de lijst met meest invloedrijke cybersecuritydeskundigen van Nederland. Als ondernemer, investeerder en opiniemaker, maar ook als boardroomadviseur daagt Danny talloze grote multinationals, overheden, MKB en non-profitorganisaties uit om toekomstbestendig te zijn. Daarnaast geeft Danny regelmatig gastcolleges, publiceert hij in kranten (o.a. The Economist, The Financial Times) en verschijnt hij als deskundige in de media.

Daarnaast geeft Danny regelmatig gastcolleges, publiceert hij in kranten (o.a. The Economist, The Financial Times) en verschijnt hij als deskundige in de media.

Meld je direct aan voor deze sessie