Six Steps to Stronger Cybersecurity

thema sessie: cyber resilience

Locatie: T-, B- en X-theaters
Datum & tijd: woensdag 3 november, 14:45 – 15:30 uur
Spreker: Chuck Davis, Senior Director of Cyber Security – Hikvision

Door onvoorziene omstandigheden kan Chuck Davis niet naar Nederland reizen. Zijn sessie is verplaatst naar 14.45 uur en is digitaal bij te wonen via de TBX App. Om vragen te stellen aan Chuck Davis, kun je gebruik maken van de chatfunctie in de app.

Elke dag lijkt een nieuw datalek of cyberaanval de krantenkoppen te halen. De wereld bevindt zich midden in een digitale transformatie, maar te veel netwerken en systemen worden onvoldoende beheerd en beveiligd. In deze lezing zal Chuck Davis enkele verhalen vertellen over beroemde cyberbeveiligingsincidenten, het huidige en toekomstige dreigingslandschap aanpakken en zes stappen delen om organisaties te helpen hun onderneming beter te beveiligen en zich voor te bereiden op cyberaanvallen.

Chuck Davis is een veteraan op het gebied van cyberbeveiliging met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van cyberbeveiliging. Na zijn studie computerwetenschappen en informatietechnologie aan Penn State en de Universiteit van Phoenix, verdiepte hij zich in cyberbeveiliging door naar Norwich University te gaan, waar hij zijn Master of Science in Computer Information Systems Security and Information Assurance voltooide. Daarnaast versterkte hij zijn expertise door naar Harvard te gaan om een ​​certificaat te behalen in Cybersecurity: Managing Risk in the Information Age. De heer Davis is een echte technoloog, aangezien zijn carrièrepad een breed scala aan cyberbeveiligingsarchitectuur omvat. Gedurende zijn carrière heeft hij bij verschillende bedrijven de functies bekleed van Senior Director of Cybersecurity, Executive Security Architect, Manager of Global Cyberdefense en Global Security Operations Manager. Na zijn carrière bij IBM Corporation te hebben gestart, heeft Chuck een carrièrepad gesmeed dat mensen in staat stelt de hoogste cyberbeveiligingsnormen te handhaven. Hij heeft momenteel 7 Amerikaanse patenten, 3 patenten aangevraagd, en hij is co-auteur van twee boeken. Chuck was voormalig voorzitter van het ISSA-hoofdstuk, maar blijft momenteel een senior lid van ISSA. Als spreker in het openbaar heeft de heer Davis op meer dan 100 conferenties en evenementen in 14 landen gepresenteerd en meer dan twee decennia op tv, radio, gedrukte media en online publicaties geïnterviewd over het onderwerp cyberbeveiliging. Naast zijn werk als cyberbeveiligingsprofessional is dhr. Davis een opvoeder. Hij heeft aan drie universiteiten lesgegeven aan niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten en werkt momenteel als adjunct hoogleraar computerwetenschappen aan de Universiteit van Denver, waar hij mastercursussen geeft in Ethical Hacking en Computer Forensics. Hij beheert ook een cyberbeveiligingsblog genaamd Between The Hacks. Meest recentelijk werd de heer Davis door het tijdschrift Security erkend als een van de beste leiders op het gebied van cyberbeveiliging voor 2021.

Direct aanmelden voor de sessie