5G en IoT

thema sessie: 5g en iot

Locatie: Future Lab
Datum & tijd:  Woensdag 3 november 2021, 14:45 – 15:00 uur
Spreker: Martin van der Pol, CTO Digital & Innovatie – T-Systems Nederland B.V 

Martin gaat in op innovatieve toepassingen van 5G, IoT en edge cloud voor productiebedrijven. Wat zijn de praktische use-cases bij klanten en wat levert de toepassing van deze innovatieve technologieën concreet voor klanten op? In zijn powersession gaat Martin in op user cases voor autonomous guided vehicles (AGV’s), predictive maintenance en precise positioning.

5G is een enabler voor je digitalisering, maar met alleen 5G kom je er niet. Martin schetst een totaalbeeld van hoe je 5G het beste kan gebruiken en welke andere componenten zoals edge en data-integratie een sleutelrol spelen om waarde te halen uit je investeringen in deze nieuwe technologieën. Laat je inspireren door praktische use cases en krijg advies hoe te beginnen met je eigen 5G journey.

Over Martin

Martin van der Pol heeft een passie om bedrijven te helpen bij hun digitaliseringsvraagstukken en het toepassen van innovatieve technologieën. Hij is werkzaam bij T-Systems sinds 2001 in verschillende rollen. In de laatste jaren werkte hij als lead-architect en account-CTO voor multinationals zoals Philips, KONE en FrieslandCampina. In zijn rol als CTO adviseert en helpt Martin klanten met het ontwikkelen van concrete toepassingen van deze technologien zoals 5G, Edge en IoT. Hierbij staat het creëren van waardevolle innovaties voor zijn klanten altijd voorop.

Direct inschrijven