Programma en sprekers

tech. business. accelerate.

Tijdens TBX inspireren we je op de podia van de Digital Transformation Hubs met interessante cases én een kijkje achter de schermen van interessante tech-innovaties. In sessies van 45 minuten nemen (internationale) tech & business experts je mee in best practices en delen waardevolle learnings op het gebied van digitale transformatie. Voor de samenstelling van een kwalitatief en interessant programma werken we met een onafhankelijke adviesraad van IT-experts. Dit zijn de belangrijkste onderwerpen:

  • Digital Transformation & Innovation
  • Cyber Resilience
  • The Future of Work
  • Sustainable Tech
  • Customer Experience

Hieronder delen we met jou het programma.
Houd onze site en social media in de gaten voor updates in het programma.

Ben je geregistreerd voor TBX? Dan kun je vanaf eind september inloggen in het online platform. Je krijgt hiervan van ons bericht.

De TBX masterclasses zijn een onafhankelijk, betaald, exclusief onderdeel van TBX, waarvoor je eerst een ticket moet kopen, om hierbij te kunnen zijn.

Sprekers op TBX

Masterclasses

TBX biedt 4 intensieve, compacte masterclasses, met zorg samengesteld door autoriteiten op IT-vakgebied. Deze masterclasses zijn een betaald, exclusief onderdeel van TBX met een maximum van 30 deelnemers.

FUTURELAB

Direct bij binnenkomst van TBX waan je jezelf in de wereld van Futurelab, waarbij showcases, demo’s en pitch podia centraal staan.

Natuurlijk is het inspiratief om te zien wat er mogelijk is, maar we willen juist op TBX ook laten zien hoe je deze technologie NU al in kunt zetten binnen jouw bedrijf. Binnen de 7 thema’s van Futurelab programmeren we op het pitchpodium een aantal inspirerende sprekers.

 

Log in of registreer