Programma en sprekers

tech. business. accelerate.

Tijdens TBX inspireren we je op de podia van de Digital Transformation Hubs met interessante cases én een kijkje achter de schermen van interessante tech-innovaties. In sessies van 45 minuten nemen (internationale) tech & business experts je mee in best practices en delen waardevolle learnings op het gebied van digitale transformatie. Voor de samenstelling van een kwalitatief en interessant programma werken we met een onafhankelijke adviesraad van IT-experts. Dit zijn de belangrijkste onderwerpen:

  • Digital Transformation & Innovation
  • Cyber Resilience
  • The Future of Work
  • Sustainable Tech
  • Customer Experience
Direct naar de TBX keynotes
PROGRAMMA & Inloggen online platform

Hieronder vind je het programma. Als je je geregistreerd hebt voor het event dan kun je vervolgens inloggen en je aanmelden voor de verschillende sessies.

Sprekers op TBX

FUTURE LAB

Direct bij binnenkomst van TBX waan je jezelf in de wereld van Future Lab, waarbij showcases, demo’s en pitch podia centraal staan.

Natuurlijk is het inspiratief om te zien wat er mogelijk is, maar we willen juist op TBX ook laten zien hoe je deze technologie NU al in kunt zetten binnen jouw bedrijf. Binnen de 7 thema’s van Future Lab programmeren we op het pitchpodium een aantal inspirerende sprekers.

Digital Transformation Hubs