Deelnamemogelijkheden

Bereik bezoekers op een manier die bij jou past

TBX is dé plek om jouw merk of organisatie in de kijker te spelen. Of je nu werkt voor een grote organisatie of een kleine specialist, laat zien dat jouw organisatie deel uitmaakt van het speelveld. Deelnemen aan TBX kan met ieder budget en elke (marketing)doelstelling.

Waarom deelnemen aan TBX?

  • Focus op zowel tech en business, brede doelgroep bezoekers.
  • Kwalitatieve deelnemers (leaders / decision makers)
  • ROI stijgt door A.I. matchmaking voor en tijdens de beurs.
  • Mogelijkheden tot positioneren als thoughtleader of focus op brand awareness.
  • Hybride mogelijkheden (live en online); groter bereik, meer contactmomenten met potentiële klanten.

Interactieve Exposantenplattegrond

Benieuwd welke plekken er nog beschikbaar zijn op de beursvloer? Bekijk de interactieve plattegrond en zie gelijk waar nog plek is!

Interactieve exposantenplattegrond

Veilig naar de jaarbeurs

Bij de Jaarbeurs is iedereen welkom in een veilige omgeving en zijn we enorm blij dat we na bijna 1,5 jaar weer evenementen kunnen organiseren en mensen samen kunnen brengen. Om de veiligheid van al onze bezoekers, maar ook van onze medewerkers, zo goed mogelijk te kunnen garanderen, vragen we om een coronatoegangsbewijs, zoals die vanaf 25 september worden ingevoerd voor locaties zoals de Jaarbeurs. Uiteraard hopen we net als iedereen dat dit een tijdelijke situatie is. Wij kijken er in ieder geval erg naar uit om jullie weer te mogen ontvangen!

Gebruik coronatoegangsbewijs

Een coronatoegangsbewijs is een bewijs van vaccinatie, recente negatieve testuitslag of een herstelbewijs. Met de CoronaCheck app kun je één van deze drie bewijzen laten zien. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl om een geprint bewijs op te vragen. Op deze webpagina lees je meer over hoe je een coronatoegangsbewijs kunt aanvragen en wat je mee moet nemen als je op bezoek gaat bij de Jaarbeurs.

Lees meer over een veilige beursdeelname

OPBOUWDAGEN

Maandag 1 november
Opbouw exposanten eigen standbouw: start 08.00 uur – eind 20.00 uur

Dinsdag 2 november
Opbouw exposanten eigen standbouw: Start 08.00 uur – eind 18.00 uur

Opbouwen exposanten jaarbeurs standbouw: Start 12:00 uur – eind 18.00 uur