Jaarbeurs, Utrecht - 2 & 3 november 2022

TECH. BUSINESS. ACCELERATE

We gaan weer open! Wij, het team van TBX, hebben er heel veel zin in om je live te ontvangen. Bovendien heb je geen coronatoegangsbewijs meer nodig om de beurs te bezoeken. Elkaar live zien, het is toch zoveel meer waard. We kijken uit naar je komst!

Laat de kansen zien die technologie de business te bieden heeft, om digitale transformatie te versnellen. Zet jouw organisatie in de spotlights tijdens TBX, het grootste en meest complete hybride IT evenement van Nederland. Twee dagen gevuld met netwerken, showcases, demo’s en hoogwaardige content.

Best of both worlds

TBX is een hybride event, wat inhoudt dat de bezoeker niks hoeft te missen. Ze bepalen zelf hoe ze het event beleven. Live in de Jaarbeurs op 2 en/of 3 november, of digitaal tijdens, voor en/of na het live event. 

online omgeving

Vooraf
Als een bezoeker zich vooraf registreert ontvangen ze een link waarin ze toegang krijgen tot deze online omgeving. Ze kunnen dan alvast een kijkje nemen in het aanbod aan content, webinars volgen, exposanten en vooraf netwerken.  Een extra touchpoint voor exposanten. 

Tijdens
Tijdens het event kunnen de bezoekers gemakkelijk afspraken maken met vakgenoten of exposanten. Wel zo makkelijk!
Ook kunnen ze tijdens het event sessies volgen in de TBX app, zien de bezoeker waar ze naartoe kunnen en wordt netwerken makkelijk gemaakt. 

Na
Na afloop van het live event blijft de online omgeving bestaan kunnen bezoekers alles terugkijken.