Artikel 17 november 2021

Stem nu voor de Dutch Blockchain Awards 2021!

44 genomineerden in zes categorieën

Blockchain Netherlands (BCNL) Foundation heeft de genomineerden bekendgemaakt voor de Dutch Blockchain Awards 2021. In totaal 44 genomineerden verdeeld over zes categorieën maken nog kans om een prijs te winnen. De winnaars worden op vrijdag 10 december bekendgemaakt tijdens de Dutch Blockchain Week.

De Dutch Blockchain Awards worden in 2021 voor de tweede keer uitgereikt. De afgelopen weken hebben BCNL, een community voor blockchain-, crypto- en dlt-startups/-scale-ups in Nederland, en Computable, dat mediapartner van de Dutch Blockchain Awards is, vele inzendingen binnengekregen. De selectiecommissie heeft vervolgens hieruit de finalisten geselecteerd. Daarbij is gekeken naar relevantie, impact, exposure, tech readyness en andere factoren. De genomineerden in de categorie BCNL Community Award werden geselecteerd op basis van hun betrokkenheid bij de community en de mate dat er exposure is gecreëerd.

Met het bekendmaken van de genomineerden start er ook een stemproces. De publieksstem bepaalt volledig wie er in de zes categorieën gaan winnen. Stemmen op de genomineerden van de Blockchain Awards 2021 kan tot en met zondag 5 december. De winnaars worden op vrijdag 10 december tijdens de Dutch Blockchain Week bekend gemaakt. Registratie voor dit event is gratis.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant