Artikel 10 november 2021

Spoelstra Spreekt: Chip in mijn broekzak

Er zijn mensen die ervan overtuigd zijn dat met het vaccineren een chip in je arm wordt getatoeëerd. Ik ben er wel redelijk van overtuigd dat dit niet zo is. Want als dat wel zo was geweest, had ik niet overal mijn qr-code hoeven laten zien.

Ik ben van de week weer eens fysiek naar een beurs gegaan. Het was bijna niet doorgegaan omdat ik wel een qr-code bij mij had maar niet mijn ID. De dame die mij controleerde had haar opleiding genoten bij de Noord-Koreaanse grenswacht, dus ik werd niet toegelaten. Of, om de beursmedewerkster te citeren, dan kunnen we niet controleren of u het bent. Gelukkig vond ik nog een foto van mijn verlopen rijbewijs op mijn telefoon. Een super betrouwbaar bewijs natuurlijk en ik mocht  doorlopen.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant