Artikel 6 december 2021

Riverdam koopt softwareontwikkelaar HTI Group

Het investeringsduo Derk van Wingerden en Manuel Leussink, samen bekend als investeringsmaatschappij Riverdam, neemt de HTI Group uit Den Bosch over. HTI bestaat uit de labels Hightech ICT en Divverence. Het is Riverdams tweede investering in de markt van ict-dienstverlening.

Van Wingerden en Leussink bestieren een investeringsbedrijf dat zich richt op Nederlandse mkb’ers met een omzet tussen de twee miljoen en twintig miljoen euro. Per 1 december heeft Riverdam, samen met het management en werknemers, de labels Hightech ICT en Divverence overgenomen van oprichter Stefan van de Kuilen. Beide labels vielen onder de HTI Group.

Hightech ICT bestaat sinds 2007 en richt zich op softwareontwikkeling voor klanten in sectoren zoals digitale video, supply chain, gezondheidszorg en automotive. Onder meer ASML, Philips en Tomtom zijn klant. Divverence werd opgericht in 2015 als softwareontwikkelaar voor klanten in de markt van digitale tv, waaronder Liberty Global, Tele2 en KPN.

Afgelopen mei nam het investeringsduo de BT Groep ICT over van printerleverancier en kantoorinrichter BT Groep uit Oisterwijk.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant