Artikel 28 juli 2021

Palo Alto Networks beveiligt cloudomgeving Orange

Prisma Cloud, het cloud native-beveiligingsplatform van Palo Alto Networks, is door Orange geselecteerd om zijn wereldwijde cloudactiviteiten te beveiligen. Het telecombedrijf voorspelt namelijk dat het gebruik van de cloud, cloudworkloads en cloudopslag in de komende jaren ‘enorm' gaat toenemen.

Orange zal Prisma Cloud’s Cloud Security Posture Management (CSPM)-functies gebruiken voor multi-cloud compliance en governance, samen met Prisma Cloud’s Cloud Workload Protection (CWP)-functies voor het beveiligen van hun hosts en containerapplicaties. 

‘Met activiteiten in 26 landen hebben we cloudbeveiliging-oplossingen nodig die in verschillende clouds en landen kunnen werken en tegelijkertijd de beste beveiliging leveren’, zegt Steve Jarrett, vice president Data and AI bij Orange Innovation. ‘Prisma Cloud komt deze behoeften tegemoet.’

Palo Alto kon medio vorig jaar ook al een strategisch partnership afsluiten met een andere telecomoperator: Deutsche Telekom. Samen gaan ze beheerde cybersecurity-services ontwikkelen en aanbieden voor cloud- en netwerkbeveiliging.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant