Artikel 8 oktober 2021

Écart helpt Escrow4all met groei

De Nederlandse investeerder Écart heeft een meerderheidsbelang genomen in Escrow4all, specialist in continuïteitsregelingen voor bedrijfskritische saas-applicaties, broncode escrow en verificatiediensten. De Nederlandse escrow-specialist is in 2009 gestart.

Bij een escrow-contract wordt de broncode bij een derde partij in bewaring gegeven om ervoor te zorgen dat er niets mee kan gebeuren. Verlies of verandering van de broncode brengt hoge kosten met zich mee. Op die manier zorgt escrow voor bedrijfscontinuïteit.

De oplossingen van Escrow4all ondersteunen saas-aanbieders en softwaremakers met het invullen van continuïteitsvraagstukken van hun klanten. Voor eindgebruikers van bedrijfskritische softwareapplicaties reduceert Escrow4all de gevolgen van het plotselinge wegvallen van de maker, bijvoorbeeld door een faillissement.

Directeur Rolf Metz legt uit dat Écart zich richt op groeiende ondernemingen met een duidelijk trackrecord opererend in markten met veel potentie. ‘Escrow4all heeft over de afgelopen jaren een fraaie, consistente groei getoond in zowel omzet als winstgevendheid. Het bedrijf opereert op het snijvlak van zakelijke dienstverlening en ict, twee sectoren waar wij in zijn gespecialiseerd. Escrow4all onderscheidt zich met een hogere kwaliteit dienstverlening.’

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant