Artikel 3 november 2021

Dit zijn de winnaars van de Computable Awards 2021!

Tijdens een wervelende show zijn er 21 winnaars bij de Computable Awards 2021 bekend gemaakt. Dit jaar zijn prijzen overhandigd in De Polar bij Jaarbeurs in. Anic van Damme presenteerde de show, waarbij het thema ‘accelerate now!’ volledig was toespitst op de digitale versnelling die tijdens corona is gerealiseerd en hoe we hier nu als organisaties mee verder moeten gaan.

In totaal zijn twintig Computable Awards uitgereikt. Ook werd in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam en podcast De Dataloog de eerste winnaar van de Dutch Applied AI Award bekendgemaakt, dit werd BAM Infra Asset Management met hun ADAPT Geleiderail.

Tijdens de avond stond digitale versnelling centraal, het thema kwam terug in vijf verschillende thema’s. Zo werden er winnaars bekend gemaakt in de blokken Innovate, Collaborate, Transform, Agile en Growth. Fox-IT wist uiteindelijk twee Computable Awards in de wacht te slepen, Het Bravis Ziekenhuis realiseerde in de categorie Digitale Transformatie de hoogste gemiddelde eindscore.

Bekijk ook alle cijfers en percentages achter de uitslag van de Computable Awards 2021!

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant