Artikel 14 oktober 2021

Directeur Enreach wint EY-ondernemersprijs

Stijn Nijhuis, algemeen directeur Enreach en medeoprichter van Voiceworks, heeft de EY Entrepreneur Of The Year Award gewonnen. Het advies- en accountancykantoor reikt deze prijs al ruim dertig jaar uit in zo'n zestig landen. De award is bedoeld om ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk te zetten. Enreach uit Almere is een leverancier van samenwerkingstechnologie en telecomdiensten.

Stijn Nijhuis ontving de prijs gisteravond, tijdens de finale van de vijfentwintigste Nederlandse editie van het EY Entrepreneur Of The Year-programma. Zijn bedrijf Enreach is in korte tijd uitgegroeid van een Nederlandse scale-up tot een pan-Europees bedrijf, met ambitie om wereldspeler te worden. De jury roemt Stijn om zijn ambitie, lef en leiderschap. Als Nederlandse winnaar, maakt Nijhuis ook kans om EY World Entrepreneur Of The Year te worden. Deze internationale verkiezing vindt volgend jaar juni plaats in Monaco.

Nijhuis laat weten blij verrast te zijn met deze bijzondere prijs en erkenning. ‘Zeker gezien de andere  inspirerende ondernemers en finalisten, Bing Go van Go-Tan, Nils Clement van Euro Caps, Henri en Jeanette Veldsink van de Veldsink Groep en Rob Hermans van Fletcher Hotels, voel ik mij zeer vereerd verkozen te zijn en de award in ontvangst te hebben mogen nemen’.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant