Artikel 20 augustus 2021

Blox introduceert cryptovaluta bij Ajax-fans

Profvoetbalclub AFC Ajax en aanbieder van cryptovaluta Blox hebben een partnershipovereenkomst getekend voor de duur van drie seizoenen. Het Nijmeegse bedrijf is één van de grootste aanbieders van cryptocurrencies en wil op een verantwoorde wijze Ajax-fans kennis laten maken met cryptogeld.

Blox staat geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en is al langere tijd actief is in de markt. Via de mobiele app van Blox zijn cryptocurrencies zoals bitcoin en ethereum te kopen en verhandelen. Het is niet bekend of algemeen directeur en oud-Ajax-keeper Edwin van der Sar binnen de overeenkomst cryptomunten accepteert of het contract gesloten heeft in euro’s.

‘Wij willen cryptocurrency laagdrempelig en leuk maken en houden’, meent Blox-ceo Davy Stevens. ‘Sinds 2013 zijn we actief en hebben we al veel Nederlanders kennis laten maken met cryptovaluta. Het partnership met Ajax sluit aan bij onze Europese groeiambities en helpt ons onze naamsbekendheid te vergroten. Door middel van aanbiedingen willen we supporters van Ajax op een veilige manier kennis laten maken met cryptocurrency.’

Lees het volledige artikel op computable.nl

Ook interessant